cheked list

ЗАКАЖИ ПРЕГЛЕД

Може да закажeте преглед од дома

price list

АНАЛИЗИ

Палета на анализи

clock

РАБОТНО ВРЕМЕ

Kако да стигнете до нашата ординација.

clock

ПРОВЕРЕТЕ

Мое осигурување мој доктор.

ДАРОН

После 7 години успешно работење и постојано унапредување и усовршување, ПЗУ Дарон ја отвори втората лабораторија во Охрид. Лоцирана на ул. Јане Сандански 57, во препознатливиот стил на Дарон, на пациентите им ги нуди сити услуги под исти услови како и досега, овој пат подостапни и попристапни, со сопствен паркинг простор за пациентите. Со докажаниот квалитет и точност на резултатите потврден со надворешната контрола на квалитет и добиениот престижен сертификат на Bio-Rad за 2013, Дарон уште еднаш покажа дека со посветена и континуирана работа во интерес на пациентите може да се постигнат успеси достојни за почит. Новата лабораторија на ПЗУ Дарон е лоцирана во непосредна близина на познатиот Мини Маркет, работно време од понеделник до петок од 7:30-15:30, тел. 046 200 070

Ви благодариме и Ви посакуваме добро здравје.

 

Галерија

ТИМОТ ВО ДАРОН

ЕДУКАЦИЈА - ПРИКАЗ НА СЛУЧАИ

ДРУГИТЕ ЗА НАС

НАЧИН НА РАБОТА

ВРАБОТУВАЊЕ И ВОЛОНТИРАЊЕ

НАСТАНИ И СЛУЧУВАЊА

АКЦИИ

НАГРАДИ

СЕРТИФИКАТИ